K4 - aktiviteter

Vi havde valgt at tage ud og fiske efter makreller i Aabenraa havn, hvor efter vi så ville røge dem.

Ved en 17-tiden var vi ankommet til det sted vi gerne ville fiske, og Tor brugte lidt tid på at klargøre fiskestængerne, da det er ham som er mester i at fiske og vi andre ikke er så pokkers kendt med det. 


Da alt var gjort klar, kunne vi begynde at fiske! Det er ca. 19 år siden jeg selv har  fisket og havde glemt alt om hvor tålmodig man skulle være, da fiskene ikke bare bider på med det samme, så der blev ens tålmodighed sat på prøve, men man var i godt selskab, så det gjorde ikke så meget at man ikke fik bid med det samme.  




Da vi havde stået og fisket en times tid eller to, så vi en stor havørred hoppe op af vandet, og så fik vi vidst blod på tanden og begyndte at fiske efter havørred i håb om at vi kunne fange sådan en bandit i stedet for.



Det med at røge gik som forventet. Det er en nem ovn at bruge og vi havde lidt erfaring med den efter vi havde brugt din på skolen til at røge eder ænder med. Dog blev det lidt for saltet, men udover det smagte det fint nok. 


Alt i alt havde det været en god dag. Vejret var godt, det blæste dog lidt da vi ankom, men det kunne man sagtens se bort fra. Vi sluttede kl. 21 og var alle godt brugte. En super dag med godt selskab!

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Biotop

Dyrehold

Praksisk Afprøvning